ramsay hunt syndrome

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

29/08/2005 | 19:30 | מאת: ivette

Hi I am in London at the moment AND have been diagnosed with Ramsay Hunt Syndrome i wonder if you could give some information on this in IVRIT i can read ivrit here thank you

10/09/2005 | 12:33 | מאת: מארק רובין

שלום איווט. מכיוון שאת בלונדון (עיר מולדתי) אני מניח שאת דוברת אנגלית, כך שאני אפנה אותך לאתר מדהים בנושא מחלתך. http://www.ramsayhunt.org/ תרגישי טוב, ותפני אליי בכל שאלה אודות טיפול במחלה ושימוש ב-TES. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

10/09/2005 | 14:12 | מאת: Ivette

Hi Mark, thank you for your reply the site you sent was very informative, yet a bit scary, reading others experiences of the syndrome.I have taken the anti viral drugs AND now am just left with the bells palsy AND a lot of very bad ear pain, I guess i just need to be patient we that what doctors in london say

06/05/2007 | 12:28 | מאת: לילך

מארק שלום לפני כ 3 שבועות אושפזתי לאחר שאובחן אצלי פציאליס והרפס זוסטר. טופלתי בזובירקס לווריד ובסטרואידים. אושפזתי במחלקת עור והם התייחסו לאבחון ההרפס עצמו ולא הצליחו להחליט עד לסוף האישפוז אם מדובר בהרפס זוסטר אן הרפס סימפלקס. באחד מביקורי אצל רופא אף אוזן גרון הוא אבחן תסמונת רמזי האנט. ברצוני לציין כי גם כמה ימים טרם הופעת הסימפטומים חשתי בכאבי ראש טורדניים ושאינם אופייניים לי. כיום לאחר החלמה כמעט מלאה של השיתוק עצמו ולאחר שהפסקתי לקחת את התרופות חזרו אותם כאבי ראש כבר כשבוע יום יום. האם זו תופעה נורמאלית? מה עלי לעשות?

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy