fכאבי תופת

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

18/12/2015 | 17:33 | מאת: לירון

אני לאחר אבחון של פאציאליס. הייתי מאושפז ושוחררתי לפני יומיים. פתאום, בבית, החלו לתקוף אותי דקירות חזקות בפנים ומאחורי האוזן. אני לוקח זאלדיאר לשיכוך כאבים, כדור שעזר לי בבית חולים אך כעת הוא לא עוזר לי. מה אפשר לעשות? תודה

שלום רב, אני ממליצה לראות רופא אף אוזן גרון להתאמת תרופה אחרת לשיכוך הכאבים ולהתחיל פיזיותרפיה בהקדם, בברכת בריאות טובה, אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy