פציאליס חוזר

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

30/08/2015 | 11:38 | מאת: ויקטור

לפני שנה לקיתי בשיתוק עצב הפציאליס מצד שמאל,לדברי מקורביי עם הזמן הפנים חזרו למצבם שלפני הפציאליס,לתחושתי יש עדיין סימנים קטנים של עין קופצת ולחי רדומה. בימים האחרונים אני חש בכאב קל באוזן השמאלית מאוד דומה למה שחשתי לפני שנה. שאלתי היא : האם ניתן לאבחן ולמנוע פגיעה חדשה לפני שהסימנים החיצוניים מופיעים? תודה מראש

שלום רב, בעקבות הסימפטומים שחשת אני ממליצה להיבדק על ידי נוירולוג, בברכת בריאות אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy