פאציאליס לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

25/04/2011 | 10:40 | מאת: מרינה

שלום אי לאחר שנה וחודשיים לאחר ניתוח להסרת גידול אקוסטיק מונורומה בתחילה הפנים שלי היו מעוותים ונוטים לצד שמאל. לאחר מכן הם עברו ימינה בלי יכולת לסגור לגמרי את העין והעין נשארה כחצי סנטימטר פתוחה. בשלב זה העין נעצמת לגמרי אך ללא תזוזת המצח וגם תנועות השפתיים גוררות תגובה מוזה של צד ימין, העין שינתה צורה וכל הזזת שפתיים כמו חיוך או ביס מסנדביץ' גוררים אחרים את סגירת העין שהיא תנועה נלוות. אשמח לקבל תגובה. 1. מה עלי לעשות נואשתי כבר מטיפולי הפיזיוטרפיה 2. האם יש ניתוח שיסדיר את המצב ואם כן (מה שבר נאמר לי) מתי כדי לי לבצע אותו (לקחת בחשבון את המצב הרגשי שנוצר מהמצב העכשווי). 3. אשמח להיות בקשר עם כל מי שהמצב שלו דומה או היה דומה למצב שלי. תודה מרינה

11/05/2011 | 16:32 | מאת: מארק רובין

שלום רב, המצב שלך כרגע נקרא סינקינזיס. אני ממליץ לפנות לפלסטיקאים על מנת לברר על זריקות בוטוקס. מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy