ייעוץ

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

29/04/2010 | 19:15 | מאת: רמי

מארק שלום רב אני כבר חודש ושבוע מאז השיתוק בצד הימני של הפנים שלושה שבועות ללא תזוזה טופלתי בפרדניזון 80 מ"ג וירידה בהדרגה עד להפסקה לאחר שלושה שבועות התחיל שיפור זעיר - תזוזות שרירים זעירות וכרגע אני מצליח להרים את הגבות הצורה טובה, הרמת לחי מינימלית, שפה עליונה עדיין חלשה ושפה תחתונה חלשה מאוד. העין נסגרת אולם עדיין ללא מצמוץ, חיוך התיישר מעט אולם בחיוך מלא הדבר בולט מאוד. האם הדבר אומר שהעצב החלים וכעת צריך להתחיל לחזק את השרירים או שהדבר נעשה במקביל? אני מרגיש שאני מצליח להזיז את השריר אולם הוא "תקוע" . מהי המלצתך להמשך הטיפול? תודה

06/05/2010 | 11:00 | מאת: מארק רובין

פשוט להמשיך תרגילים בשלב הזה, נשמע כי אתה מחלים יפה בינתיים

06/05/2010 | 13:21 | מאת: רמי

מארק תודה על ההתייחסות אין לי מילים להביע את ההערכה על בניית הפורום הזה הפורום מחזק מאוד ומסיר את עניין אי הודאות לגבי המחלה שוב תודה ויישר כוח רמי

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy