שיתוק חצי פנים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

27/08/2009 | 17:46 | מאת: יגאל

לנכדתי בת ה-15 יש מתחילת השבוע שיתוק בחצי פנים, רופא הילדים רשם לה מספר תרופות ביניהם סטרואידים וטיפות עיניים. אבקש חוות דעת מקצועית האם ניתן לצאת לטיול בחו"ל [תאילנד] במצב שכזה. האם התנאים המשתנים של המצאות שלא בתנאים הנוחים של הבית עלולים להקשות על הריפוי? מודה מראש. יגאל

31/08/2009 | 13:47 | מאת: מארק רובין

אין שום בעיה לטייל עם בלס פאלסי, סה"כ היה וירוס (מעצבן) אשר היה ועכשיו חזר לישון. לעצב הפנים יקח כחודשיים להתאושש ואין יתרון לשהות בבית. מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy