פאציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

03/06/2005 | 14:34 | מאת: מוטי

האם זה נכון וכדאי להודות על האמת שפאציליס שנוצר כתוצאה מניתוח לא מתרפא והפתרון אך ורק ניתוח קוסמטי? האם מישהו מכיר (אולי מנהל הפורום ) מישהו שהחלים מפאציאליס שנגרם לאחר ניתוח?

05/06/2005 | 00:54 | מאת: מארק רובין

פאציאליס לאחר ניתוחי מח מאוד נפוץ בייחוד לאחר הוצאת גידול שפיר בשם Acoustic Neuroma, יתכם גם במקרה של היחלשות מערכת החיסון, דבר היתכן לאחר מצב טראומתי לגוף כגון ניתוח. במידה ומדובר בניתוח מח יכול לקחת עד שנתיים עד שהעצב יצמח חזרה למקומו, וזה כמובן בתנאי שלא נחתך לגמרי בזמן הניתוח. דרושים לי עוד פרטים ממך, אשמח אם תשלים את התמונה. מארק רובין BPT

24/12/2005 | 12:21 | מאת: ראובן

שלום בני נמצא בטיול באוסטרליה (לפני חודשיים היה כשבועים בתילאנד) הבוקר התקשר וסיפר לי כי היה אצל רופא מקומי לאחר שהופיעו אצלו תופעות של שיתוק בחצי מהפנים הרופא אמר לו שהו סובל מBELLS PALSY ונתן לו סטרואידים (לא ידוע לי שמם) לציין שבאוסטרליה לא ביקר במקומות אקזוטים אבקש לקבל פרטים על מחלה זו הגורמים הטיפול והאם ניתן להמשיך בטיול (בכונתו להמשיך לניו זילנד איי פיצ'י סין קמבודיה ועוד) לתשובתכם מודה ראובן בהן

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy