שיתוק בחצי פנים בעקבות ניתוח -אינפורמציה נוספת

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

30/05/2009 | 19:35 | מאת: אנה

השאלה נשאלה ואני מוסיפה את האינפורמציה שבקשת: בעקבות ניתוח שבוצע ב 11.3.09 להוצאת גידול שפיר מהלחי הפנימית הרופאים טוענים שאין פגיעה בעצב אבל הצד השמאלי של הפנים משותק אין עפעוף בעין ואין אפשרות לסגור אותה לגמרי הרופאים טוענים שאם הזמו המצב יישתפר אבל העצב "חלש" וכתשובה לשאלתך: יש מאז שיפור קטן * האם יש טיפולים שיכולים לשפר את המצב? * האם יש לך המלצות כלשהן? * לפי נסיונך, האם מצב הפנים חוזר לקדמותו?

29/06/2009 | 16:12 | מאת: מארק רובין

תודה על המידע, לא ברור מה מקור החולשה? האם היתה נפיחות באיזור העצב? האם העצב נפגע? בכל מקרה לפי התאריך יתכן תחילת שיפור עכשיו (כעבור 3 חודשים). יתכן ששימוש במכשיר בטכנולוגיית TES יוכל לעזור (תבצעי חיפוש בפורום) בכל מקרה צפוי להיות שיפור מכאן והלאה, לא ניתן לדעת עד כמה.

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy