טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

25/05/2005 | 13:52 | מאת: יעל

האם בלס פאלסי יכול להופיע כתוצאה מטיפולי פוריות בהם קיבלתי זריקות מנוגון ופרגניל במשך שישה ימים לפני המקרה?

28/05/2005 | 19:08 | מאת: מארק רובין

יעל שלום, אחד הגורמים סיכון לבלס פאלסי הינו שינויים הורמונליים, כגון בזמן הריון, גיל ההתבגרות ובגיל המעבר, כך שמאוד הגיוני שטיפולי פרויות הביאו בין השאר להיחלשות מערכת החיסון ותקיפת הוירוס. אם לא יעבור תוך חודשיים, תיצרי איתי קשר שוב. מארק רובין BPT

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy