Hemifacial Spasm ל MVD

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

12/11/2007 | 15:27 | מאת: אלי

שלום!לאישתי יש עיוות קל בצד ימין ותגובה לא רצונית של לחי ימין כולל מיצמוץ בעין ימין לאחר כ 4 שנים של בדיקות וזריקות אין ספור של בוטוקוס הובחנה כמה שכתבתי בכותרת הנושא מוזמנת לניתוח של שיחרור עורק בעורף ימין שהתישב על קבוצת עצבים האם לאנשי האתר והאנשים שקוראים יש ידע בנושא או מישהו שהם מכירים עבר מקרה שכזה יש לציין שהניתוח הוא ניתוח נוירולוגי.

25/11/2007 | 11:13 | מאת: מארק רובין

שלום רב, לצערי אין למיטב ידיעתי לפיזיותרפיה מענה לבעיה זו. מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy