פאציאליס לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

11/11/2007 | 08:15 | מאת: נועה

שלום, אני בת 25 ולפני כ 4 שבועות עברתי ניתוח להוצאת גידול שפיר מבלוטת הרוק. במהלך הניתוח נפגע עצב הפנים השמאלי, וכרגע, 4 שבועות אחריי, נראה שיפור קל מאוד במצמוץ (עדיין אינני יכולה לסגור את העין במלואה) וכמו כן הפה מעט זז לצד שמאל. מניסיונך, מהו זמן השיקום הנורמלי לתהליך שכזה?האם יש צורך בפיזיותרפיה? תודה!

11/11/2007 | 10:07 | מאת: מארק רובין

שלום רב, השאלה הגדולה פה היא "איך בדיוק נפגע העצב"? האם נחתך לגמרי ונתפר? האפ נפגע מנפיחות באיזור. הפרוגנוזה שונה ותלויה בסוג הפגיעה. אנא צייני בדיוק מה הנזק או שתתקשרי עליי (מספר שלי בפרטים בצד שמאל של העמוד)\ בברכה, מארק רובין Bpt מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי מנהל פורום לפיזיתרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy