פציאליס ותיק

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

21/05/2005 | 15:42 | מאת: נועה

לפני כשנתיים וחצי חטפתי פציאליס בחלק הימני של פני.כניראה שזה היה מרוח קרה שנחשפתי אליה. עשיתי דיקור באופן מיידי, סירבתי לסטרואידים, ועד היום אני עושה תרגילי פנים במכונית. הפציאליס התרפא ב- 70% לערך. יש השפעה עין-פה, כלומר שהפה זז העין זזה גם כן ולהפך. אני עדיין לא יכולה לשרוק או לקרוץ מבלי שהפה שלי יתעוות. האם טכנולוגיית ה-TES יכולה לעזור במקרה כמו שלי. לפי הבנתי יש שני דברים כאן: עצב ושריר. האם אפשר לשקם עצב וללמד שריר לפעול? יש לי תחושה שיום אחד אתרפא לגמרי. אשמח לקבל תשובה ממך.

21/05/2005 | 18:38 | מאת: מארק רובין

נועה שלום, ההשפעה בין העין לפה נקראת סינקינזיז (synkinesis), זהו מצב שלצערי מחמיר במידה ולא מטופל. לפי המידע שמסרת את חייבת להתחיל בשימוש של ה-TES ולאחר מספר חודשים לבצע טיפולים מסוג ביופידבק ע"מ להשתפר ולמזער את התופעות לוואי שמהם את סובלת. חשוב לאבחן את הבעיות הנוכחיות ולבנות לך תוכנית טיפול בהתאם. מניסיוני יש לך סיכוי מצויין להשתפר ולהגיע לרמת החלמה טובה. בהצלחה, מארק רובין BPT

26/11/2006 | 18:37 | מאת: ארז

לנועה שלום. גם לי יש פאציאליס בן 3 שנים,רציתי לשתף אותך בטיפול שאני מקבל. הטיפול הוא טיפול משולב שכולל:אקופונטורה,רפלקסולוגיה ועיסוי מיוחד לפנים. הטיפול מאוד עוזר לי ושיפר לי מאוד את העין והפה. אני ממליץ מאוד,למטפלת שלי קוראים רויטל מוקדס. בהצלחה.

28/11/2006 | 01:40 | מאת: נועה

הי ארז עשיתי דיקור מיד כשחטפתי את הפציאליס, כיום אני לא חושבת שזה יכול לעזור. בכל מקרה אשמח אם תיתן לי את הטלפון של המטפלת שלך. [email protected] תודה נועה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy