Craniosacral

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

09/05/2005 | 23:32 | מאת: מוטי

פיזיוטארפיסט המליץ לאבי (55) טיפול בשיטת Craniosacral לפאציאליס בתדירות של פעם בשבוע . מה דעתך ? האם ידוע לך על שיטת המאסג הזו לטיפול בבעיה?

18/05/2005 | 01:04 | מאת: מארק רובין

מוטי שלום, נשמע כי הפיזיותרפיסט אשר המליץ לאביך טיפול כזה, כבר נואש להציע טיפול כלשהו, בעקבות חוסר עונים למצבו, לאחר קריאה של עשרות אם לא מאות של מאמרים לטיפולים שונים לשיתוק הפנים, מעולם לא נתקלתי בטיפול Craniosacral כטיפול לפאציאליס. כמה זמן אביך סובל מהשיתוק? מארק רובין BPT

18/05/2005 | 22:52 | מאת: מוטי

9 חודשים וכמעט אין שיפור .

20/05/2005 | 16:01 | מאת: מארק רובין

מוטי, מדובר בפאציאליס כרוני, הגיע הזמן שיפגש עם פיזיותרפיסט מומחה בשיקום הפנים, לבניית תוכנית טיפול מתאימה. מארק רובין BPT

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy