פציאליס בעקבות סדק בבסיס הגולגולת

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

05/07/2006 | 23:41 | מאת: הילה נ.

תודה רבה לרועי בחנוף ולדוקטור שעניתם לי. שיתוק הפנים עבר לי, חוץ מהגומת חן שלא חזרה במלואה, קצת קשה לי בזמן פיהוק וכואב לי בלי כשנוגעים אבל המצב סדר, הדבר היחיד שלא נסתדר ורק מחמיר זה נושא הטעם וגם הריח. פיזיוטרפיה התכוונת לפנים? הבנתי שגם דיקור סיני טוב

21/07/2006 | 18:26 | מאת: מארק רובין

שלום רב, וסליחה על העיכוב במענה, אני שמח לשמוע שהעניינים מסתדרים, לא הבנתי בדיוק מה היתה שאלתך פה? מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy