תסמונת בל מלפני כ - 5 שנים.

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

29/06/2006 | 22:31 | מאת: א' מהצפון

לפני כ - 5 שנים (בגיל 28) חליתי התסמונת בל.זה היה נורא. הכאבים הבלתי נסבלים, והרס הפנים היפות. במשך הזמן המצב השתפר מאד, והיום כמעט לא רואים את זה (כולם, התעודדו. זה משתפר). אבל לפעמים כואבת לי מאד העין (כתוצאה מהתייבשות, ואז אני שמה כמובן תחליף דמעות). זה קורה כשאני לא מרגישה טוב, כשכואב לי הראש או כשאני מתוחה. האם ביטוח לאומי מכיר בבעיה זו ומפצה? שיהיה טוב לכולם, א'

21/07/2006 | 18:24 | מאת: מארק רובין

שלום רב, וסליחה על העיכוב במענה, למיטב ידיעתי ביטוח לאומי אינו מכיר במצב זה אך תמיד כדאי להתיעץ עימם, אני מודה שאני לא מומחה בתחום זה, תרגישי טוב, ויתכן ששימוש בטכנולוגיית TES יעזור לך עם בעיית הדמעות, לדעתי כדאי לנסות. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy