ואולי תנסה דיקור?

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

24/05/2006 | 04:21 | מאת: פזמו

היי, אולי כדאי שתנסה דיקור סיני, לכל קופות החולים יש מרפאות דיקור ומשתתפות בסיבסוד כלשהו.. אחרי משהו כמו 7-8 שבועות חזרתי לתפקוד מלא של הפנים! (ומרגישים ממש שיפור אחרי כל טיפול) - מראש אני לא מבטיח כלום, עוד בבית החולים בדקו לי הולכה חשמלית של העצב ונראה כי הוא לא נפגע כלל כך שיתכן שהיה יכול להיות שיפור בכל מקרה. עדין נהניתי ועצם היציאה מהבית לטיפול גורמת לך להרגיש טוב יותר. לדעתי הכי חשוב להרגע , לישון הרבה ולאכול מה שבא לך.. תשים לב שאתה מרגיש שהפנים במצב של חוסר תפקוד ביחוד במצבי לחץ/כעס , אז כדאי לקחת הכל בקלות ולא להסתכל במראה , לפחות לא בחצי המשותק :)) תרגיש טוב!

28/05/2006 | 23:48 | מאת: מארק רובין

שלום רב, אף על פי שאני מסכים כי כל טיפול הוא גם סוג של פינוק, אין שום הוכחה ליעילות של דיקור, לרוב רופאים מפנים כי "שמעו" שזה יכול לעזור ולא מזיק... אני אישית הייתי הולך על עיסוי פנים לפינוק ... אם כבר. מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy