פאציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

26/03/2006 | 16:27 | מאת: דנה

אתמול שמעתי לראשונה על פאציאליס. אני בת 30, יש לי אי סימטריה בפנים וזה זכור לי מאז אי שם בתקופת התיכון. מעולם לא חוויתי שיתוק כלשהוא בפנייי ולפיכך לא פניתי או שאלתי לפשר המצב הקיים וכבר התחלתי לחשוב שזה כאחד השינויים שנפלו עליי מאז גיל ההתבגרות..האם היום, כעשור וחצי מאז, עדיין אפשר לטפל, אם בכלל??

31/03/2006 | 22:32 | מאת: מארק רובין

שלום רב, האם עדיין ניתן לטפל? שאלה מורכבת מעט מכיוון שחייבים לבדוק מה מקור הבעיה לפני שנבחר בשיטת טיפול. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy