בלס פאלסי - וחוש הטעם

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

17/02/2006 | 18:45 | מאת: X

מזה 3 שבועות עם שיתוק מלא מצד שמאל עם פגיעה בעצב מס' 7 ברצוני לדעת : 1.האם ומה הקשר לחוש הטעם. משום מה רק לאחר שבועיים פתאום התחלתי להרגיש שוני בחוש הטעם בד"כ מרגישה מליחות מדוע? 2.האם ממולץ טיפול ביופידבק/ TES היכן ניתן לקבלו ?

18/02/2006 | 23:49 | מאת: מארק רובין

שלום רב, עצב גולגולת מספר 7 הידוע כעצב הפנים אחראי חלקית גם על חוש הטעם, לרוב שיש השפעה על חוש הטעם מדובר בפגיעה בינונית של העצב, לכן בהחלט הייתי ממליץ על TES משלב זה. לגבי הביופידבק עוד מוקדם. בהחלט הייתי ממליץ לפנות אליי טלפונית ע"מ לעדכן אותי במלוא הפרטים! מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy