שיתוק עצב הפנים 30 שנה אחרי יש מה לעשות?

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

11/02/2006 | 16:15 | מאת: חיה

אני בת 46 בגיל הנעורים חליתי בשיתוק עצב הפנים היום המצב הינו של עין קטנה מהשנייה כשאני צוחקת. טיקים ואסימטריה של החיוך .מה הרפואה של היום יכולה להציע?

18/02/2006 | 23:43 | מאת: מארק רובין

חיה שלום, את מתארת מצב קלאסי של סינקינזיס של שרירי הפנים, אני מציע למצב הזה טיפול אך הוא ידרוש ממך מחויביות ועבודה יומיומית. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

23/12/2012 | 01:28 | מאת: דנה

האם ניתן לטפל בפציאליס הנמשך מעל 20 שנה?

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy