פאציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

31/01/2006 | 10:17 | מאת: יעל

דר רובין שלום אני סטודנטית באוניברסיטת בן גוריון בת 24 ביום שבת חשתי שיתוק בצד שמאל של פני פניתי למרכז לרפואת חרום ושם אובחן הפאציאליס וכמו כן נאמר לי ליטול תרופת פרדניזון 50מ"ג ביום בנוסף נאמר לי לישון עם כיסוי שיבטיח את סגירתה של העין ולהרטיבה באמצעות טיפות ומשחה אבחנה זהה קיבלתי גם במיון סורוקה ע"י א.א.ג ובמיון פנימי בשלושת הימים האחרונים לא חל כל שיפור במצבי ואני סובלת מכאבים חזקים הייתי שמחה להתייעצות נוספת, האם ניתן לומר בוודאות כי התופעה חולפת? ומה בנוגע לפיזיותרפיה לגבייה לא הונחתי כלל בתודה מראש יעל

18/02/2006 | 23:35 | מאת: מארק רובין

את מוזמנת לפנות במידה ועולות שאלות נוספות לאחר שיחתינו הטלפונית. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy