מה ההבדל

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

04/01/2006 | 13:15 | מאת: ארז

בין פציאליס ובלס פאלסי? אני לא יודע לקרוא אנגלית,והמאמרים כתובים באנגלית. תודה

05/01/2006 | 00:27 | מאת: מארק רובין

שלום רב, בעיקרון שניהם מציינים שיתוק של מחצית הפנים. כשמדובר בבלס פאלסי מדובר בתחילת שיתוק ללא סיבה ידועה אך לרוב וירוס אחראי לפגיעה קלה בעצב הפנים. פאציאליס מתאר שיתוק של מחצית פנים מכל סיבה. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy