פאציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

01/01/2006 | 22:36 | מאת: ליטל

שלום רב, ברצוני לדעת האם פאציאליס קשור באיזו שהיא צורה לאירוע מוחי, או שזה דלקת עצבית בלבד.

04/01/2006 | 00:21 | מאת: מארק רובין

שלום ליטל, שיתוק של מחצית פנים זה דבר מאוד נפוץ לאחר אירוע מוחי, לצערי לרוב קצת מזניחים את הטיפול בו מכיוון שמעדיפים להתמקד ביד ורגל החלשות וחשובות. הטיפול דומה ולרוב מאוד מוצלח. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy