פציאליס שלא עבר שנה..מה אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

16/11/2005 | 21:32 | מאת: ליפז

יש לי חברה שחלתה לפני כשנה בפציאליס או משהו כזה המחלה הזאת של שיתוק בפנים.. יש לה שיתוק בצד שמאל היא עתה כמה פעמים דיקור בפנים ולא עזר.. מה אפשר לעשות כדי שזה יעבור? האם זה יעבור מתשהו? יש לה הרבה חורים באוזן ויש לה בגבה גם זה קשור? היא צריכה להוריד את זה?

23/11/2005 | 08:46 | מאת: מארק רובין

שלום לך, את מתארת מקרה של פאציאליס כרוני, סביר להניח שיש כבר סינקינזיס של שרירי הפנים, כלומר תנועות לא רצוניות כגות סגירת עין בחיוך וכו'. זהו מצב שללא טיפול לא ישתפר, ההיפך הוא הנכון, המח מתרגל לדפוסי תנועה השגויים ומאמצם כנורמליים. חובה לקבל הדרכה אצל פיזיותרפיסט אשר התמחה בשיקום הפנים אודות בניית תוכנית שיקום לפנים. לדעתי אין שום בעיה עם העגילים. בהצלחה, מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

25/11/2005 | 15:48 | מאת: ליפז

תוכל בבקשה להמליץ לי על פיזיותרפיסט טוב?

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy