ניתוח שיחזור עצב הפנים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

30/05/2020 | 21:10 | מאת: איריס

אני אמורה לעבור ניתוח שיחזור עצב הפנים באיכילוב אצל פרופסור גור.אשמח לחוות דעת המלצות כל דבר.תודה מראש

שלום רב ותודה על פנייתך, חוות דעת לניתוח הינה בעייתית , לכל אחד מקרה שונה ואחוזי הצלחה שונים לפי גיל, מחלות רקע, מצב בריאותי ועוד הרבה פרמטרים. כל ניתוח מביא עימו גם סיכונים , כפי שבטוח הוסבר. ניתן לשאול ולבקש לשמוע מניסיון של מטופלים אחרים שעברו את הניתוח , עדין אין זה מבטיח הצלחה. באיחולי בריאות שלמה , דר אריאל אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy