החלמה מפציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

10/11/2005 | 00:26 | מאת: קוי קוי

לפני כ- 10 חודשים לערך במהלך חודש 9 להריוני חליתי בפציאליס טופלתי בכדורים ובדיקור . ילדתי לאחר 4 ימים מים קבלת הפציאליס בניתוח קיסרי בזירוז לאחר שהתנפחה לי הלשון וחששו לשלומי. התברר גם שהעובר קטן לשבוע . היום 10 חודשים אחרי עדיין לדעתי אין החלמה מלאה אומנם העין נסגרת והפה הסתדר אבל יש לי מין תחושות מוזרות בפנים בצד שמאל בנוסף העין מתעוותת לי בהבעות פנים שונות והיא גם סגורה יחסית לשניה. האם תוכל להסביר לי מהן תופעות אלו והאם הם מוכרות אחרי זמן כה רב . אני נמצאת היום שוב \בהריוןורופא הנשים שלי הסביר לי שזה ארוע מוחי שנשים בהריון בדרך כלל לא מקבלות ושאני צריכה להיות במעקב של הריון בסיכון גבוהה . אציין שבמהלך בדיקות שערכו לי גילו בעיית קרישות יתר האם מצב זה גם קשור לפציאליס כיום אני מטופללת במהלך ההריון בקלקסן לדילול הדם........ מבקשת את חוות דעתך והתיחסותך ומודה מראש

13/11/2005 | 21:12 | מאת: מארק רובין

שבץ מוחי? למה??? על סמך מה קבעו? הסיכוי מאוד קטן לכך, יותר סביר שמדובר בפאציאליס על רקע וירוס, ה מאוד נפוץ שהוא תוקף בהריון בעיקר בתחילת השלישי ובחודש התשיעי, האם היה לך חולשה ביד או רגל, האם מחצית פנים השתתקו מגבה עד פה??? למצבך היום קוראים סינקינזיס, זהו מצב אשר מטפלים בו במהלך שיקום הפנים אצל פיזיתרפיסטים אשר התמחו בשיקום הפנים. אני מחכה לעוד מידע, מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

22/11/2005 | 22:44 | מאת: רוית

גם לי קרה אותו מקרה, בחודש התשיעי לקיתי בפציאליס, היום 8 חודשים אחרי סובלת מסיקינזס העין נסגרת בעת הבעות פנים כמו חיוך, פיהוק והפה לא הסתדר לגמרי אינני מטופלת בפיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy