מניעת שיתוק בל ובעיות נוספות

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

15/10/2019 | 18:03 | מאת: תמר

לפני למעלה מעשר שנים עברתי שיתוק בל ואחרי זה צצה לי הפרעת תנועה וכן בעיה נורוכירוגית שיצאתי ממנה. כמומחית בתחום איך אפשר למנוע שיתוק בל? האם זה נכון לא להתקרר באוזניים? מניעת דלקות אוזניים? איך אפשר למנוע????

שלום רב שאלתך היא האם יש אמצעים למניעת הישנות של השתוק. ובכן, אין משהו ספציפי שהספרות המחקרית מראה. ניתן להשתמש באמצעים שונים לחיזוק מערכת החיסון של הגוף, אך גם הם אינם מוכחים. בברכת בריאות טובה אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy