שיתוק בצד שמאל של הפנים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

13/09/2019 | 19:36 | מאת: אליאב

היי פעם דנייה שאני מקבל פציאליס . הפעם הראדונה הייתה לפני שנתיים וחצי בצד ימין והפעם השנייה עכשיו בצד שמאל האם חוץ מהטיפול הרגיל יש משהו לעשות והאם זה מסוכן..מרגיש מבולבל ומוטרד. תודה ושבת שלום

שלום רב, אין סיכון מיוחד בפציאליס גם בפעם השנייה, אם אובחן כפציאליס. הטיפול המומלץ הינו לקחת את התרופות ולבצע פיזיותרפיה , הכוללת עיסוי רקמות, תרגילים, אולטראסאונד, זרמים. מי שמאמין ברפואה משלימה, יכול לבצע בנוסף גם דיקור בברכת בריאות טובה אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy