כאבי ראש אחרי פציאליס

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

08/04/2019 | 18:54 | מאת: דגנית

שלום, לפני חודשיים וחצי לקיתי בפציאליס בצד שמאל (לקראת סוף ההריון). קיבלתי טיפול בסטרואידים -פרדניזון 40 מג וטיפול לעיניים. התחושה חזרה אליי ולוותה בכאב כאשר נגעתי באזור המשותק, וכעת יש לי כאבי ראש חזקים באותו צד, שמתמקדים מאחורי העין ובנקודה מסוימת שנמצאת כ3 ס״מ מאחורי האוזן. יכול להיות שזה חוזר לי? האם זה קשור לפציאליס? מה ניתן לעשות? תודה רבה!

שלום רב, הכאב שהנך מרגישה מאחורי האוזן מתאים ויכול להיות קשור לדלקת של עצב הפנים. טיפול פיזיותרפי הכולל אולטראסאונד עוזר לכאב ולדלקת. כאב הראש אינו בדרך כלל אחד מהסימפטומים. ולכן עלייך להיבדק על ידי נוירולוג . בברכת בריאות טובה אםרת אריאל

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy