לחוצה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

06/08/2016 | 06:36 | מאת: היי

שלום אני בת 30 פלוס נשואה ומנסים להיכנס להריון כבר מעלה מ3 שנים ללא הצלחה.כל התקופה הזאת מאוד קשה לי מסביב אני רואה את חברותיי שכנים משפחה עם ילדים ואני רוצה גם.פניתי למרפאת פוריות שם עשו לי בדיקות לי ולבעלי ואותי הפנו לניתוח דחוף עקב שרירנים ברחם יש לציין שאת הניתוח הזה עברתי פעמיים ואני כ"כ צעירונת. אני חצי מיואשת מפחיד להגיד את זה אבל לפעמיים אני חושבת שלעולם לא יהייה לי ילדים.זה הדבר שאני הכי רוצה ובעלי! איך איפשר לא לאבד תקווה ולהיות אופטמית כי תמיד עולות בי המחשבה השלילית תודה

לפונה "היי" לכולנו חוסן נפשי אישי, שאמור לסייע לכל אחד מאיתנו בהתמודדות עם קשיי חיים הניתנים לפתרון, גם אם הם כרוכים בסכל, תסכול וחרדה בעת התרחשותם. להקלת ההתמודדות ניתן להסתייע בשיתוף ריגשי עם חברים, בני משפחה, המוליכים בד"כ לתמיכה ועידוד שלהם וכן בתרגול של טכניקות הרפיה, כמו כאלו המופיעות באתר של ד"ר ברוך אליצור. אם זה לא מספיק, כדאי שתיפני לייעוץ קצר מועד אצל פסיכולוג קליני, או רפואי מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה