התקף חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

09/02/2016 | 19:21 | מאת: אורן

שלום רב לפני כחודשיים בערך עברתי התקף חרדה במהלך נהיגה.הרגשתי תחושה של מחנק זעה קרה דופק מהיר סיחרור קל ולחץ בחזה בקיצור כאילו אני מאבד שליטה כמובן שפניתי לרופא שלי ועברתי בדיקות מקיפות של הלב והראש(אקו לב,הולטר,וסיטי ראש) הכל תקין ברוך השם אבל מאז ועד היום זה בא לי בהתקפים ותמיד קיים החשש לנהוג תמיד יש תחושה של כאב לוחץ מסביב לראש ובעיקר מעל העיניים זה גורם לי לא לתפקד כמו שצריך ודופק לי את כל האיכות חיים שלי גם שאני יודע שזה כלום ועברתי את זה בעבר תמיד שזה בא זה מלחיץ מה ניתן לעשות?

אורן בהתבסס על תיאורך, נראה לי שהדבר הנכון ביותר לעשות כדי לטפל באופן יסודי בבעייתך והסימפטומים הנילוים, זה לפנות לייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. או במסגרת קופת החולים, אליה אתה משתייך, או באופן פרטי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה