תחושות מוזרות בראש

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

27/01/2016 | 20:21 | מאת: מתן

כבר כמעט של שנתיים שבהן אני מרגיש את התופעות הבאות: - תחושת לחץ כובד בראש כל יום כל היום - תחושה של בלבול - תחושה שאני לא מצליח להיות מרוכז שמדברים איתי - לפעמים אני מרגיש גם קושי בלהגיד משפטים שלמים חשוב לציין שהייתי אצל רופא אשר ייחס את כל זה לכאב ראש על רקע מתחי, רציתי לדעת האם הגיוני שכל התופעות הללו אכן נובעות ממתח? האם הגיוני שבנאדם מרגיש את התחושות האלה כל יום כל היום? כולם אומרים שיכול להיות שזו חרדה מוכללת אבל אני יודע שחרדה מגיעה ותוקפת לרבע שעה אבל לא ליום שלם. התחושות האלה גורמות לי להיות אדם עצבני יותר, אדם "קצר", חסר סבלנות וחוסר רצון לצאת מהבית. אשמח לשמוע את דעתכם על מנת לדעת כיצד ניתן לטפל וכמובן האם ידוע על מה מדובר לפי התופעות. תודה

מתן טוב עשית שפנית תחילה לבירור רפואי. כללית, הסימפטומים שאתה מתאר, אכן עלולים לנבוע או להיות מוחמרים, כתוצאה ממתח נפשי. בכל אופן, הקביעה הרפואית, היא המשמעותית והרלוונטית. מתח נפשי וחרדות מוכללות עלולות להימשך, עם תנודות כאלו ואחרות, יותר מאשר פרקי זמן של "רבע שעה". בכל מקרה מומלץ שתפנה לקבלת טיפול פסיכולוגי מתאים, או במסגרת קופת החולים אליה אתה שייך, או באופן פרטי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה