היפוכונדריה מתמדת

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/01/2016 | 16:49 | מאת: ליזה

שלום אני בת 22 וכבר כמעט ארבעה חודשים שאני סובלת מחרדות והיפוכונדריה . זה הגיע כבר למצב שכל דבר קטנטן אני נלחצת ומקבלת התקף חרדה (למשל עכשיו יש לי בליטות ופה ופצע בחניכיים ואני משוכנעת שזה בגלל משהו רע) . זה פוגע לי במערכת יחסים בגלל שהמון פעמים אני פשוט נכנסת להתקפים שמגיעים משום מקום . הלכתי לפסיכיאטר שנתן לי כדורים (רסיטל) אבל אני מפחדת לקחת אותם כי יש לי אפילפסיה ואני ישר חושבת שזה יגרום לי לפרכוסים והתקף . אני כל הזמן בוכה וקשה לי ממש . נמאס לי להכנס לאינטרנט ולהמציא לעצמי מחלות ולפחד מכל דבר ולהיות משוכנעת שיש לי מחלה נוראית . אני חיילת משוחררת ואני רק מתחילה את החיים שלי וכרגע החיים שלי לא ממש נראים כמו חיים של בחורה בגילי . אשמח מאוד אם תפנה אותי לגורם המתאים שיכול לעזור לי עם הבעיה הזאת כי אני כבר לא יודעת מה לעשות

ליזה ראי בבקשה תשובתי לשאלת "שרון", הסמוכה לשאלתך. כללית, אנו לא עוסקים בתרופות, אך אם עדכנת את הפסיכיאטר אליו פנית בכך שאת סובלת מאפילפסיה, הרי שסביר להניח שהוא לקח זאת בחשבון כשהמליץ על התרופה שהמליץ. בכל מקרה את יכולה כמובן לשוב ולעדכן אותו ולשמוע תגובתו. ה"גורם המתאים" שיכול לעזור לך כפי שכבר כתבתי בתשובתי ל"שרון", הוא פסיכולוג קליני, באופן פרטי או מטעם קופת החולים אליה את משתייכת.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה