חרדות או דיכאון

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

15/01/2016 | 09:40 | מאת: מפחיד

הייי אני אמא לידה בת שנה ושלושה חודשים ... הכול היה טוב ויפה לידה מהירה .. שהיא היית בת חצי שנה קבלת התקף חרדה ראשון... ( הרגשתישאני עומדת להשתגע מממש מפחיד ) מאז היו לי ימים מאוד קשים לא הבנתי למה זה קורה לי התחילו סיוטים ו מחשבות שאולי אני משתגעת ... אני כול הזמן חושבתזה יקרהשאני יאבד תשפיות אני כול היום מתסקת בזה.. ואני מאוד פוחדת שזה באמת יקרה שאני ישתגע המחשבות הורגות אותי ....אני כול הזמן חושבת שיש לי משהו חמור בריאות ונפשי ... זה תקין או שזה לא נורמלייי. אני רוצה הריון להכניס להריון שני עכשיו אני כול הזמן מפחדת אולי אני ישתגע כי יש אנשים שבהריון ישתגעו ..... אוף מה עושיםםםםם

ל"מפחיד" הפחד להשתגע הוא די שכיח אצל אנשים במצבי מתח ולחץ משמעותי. לרוב, החשש לא מבוסס. לאור עוצמת תחושתך ופחדייך, חשוב מאד שתיפני לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים, או במסגרת קופת החולים אליה את משתייכת, או באופן פרטי. למניעת החמרה במצבך, כדי שתעשי זאת, בהקדם.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה