רסקיו - אפשרי ללקיחת יום יומי ?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

28/12/2015 | 12:36 | מאת: אבי

שלום , אני סובל מהתקפי חרדה בחדר כושר, או כשאני סתם עושה פעילות גופנית . כל פעם שאני מרגיש קצת את הלב דופק , אני ישר נכנס להתקפי פאניקה של התקפי לב , דום לב וכל מיני סרטים רעים לראש ואין לי מושג למה זה ככה . חשבתי לקחת רסקיו . האם אפשרי לקחת רסקיו יום יום במטרה קודם כל להרגע ? אני מרגיש כמו בדה פרסונאליזציה באופן יום יוומי שבו אני מרגיש נתק מוחלט מהגוף, חוסר תחושה בגפיים ובפנים .

אבי איננו עוסקים בתרופות ולכן לא נוכל להתייחס לשאלתך בעניין ה"רסקיו" וצורת השימוש בו. בכל מקרה מאד מומלץ שתפנה בעניין "התקפי הפאניקה" שלך לייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. טיפול פסיכולוג עשוי ברוב המקרים לייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה