ציפרלקס

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/12/2015 | 09:05 | מאת: ימית

שלום אני בת 35 וקיבלתי ציפרלקס 10 מ"ג נגד חרדה עקב היפוכונדריה כי לאחרונה אני סובלת מקפיצות שרירים והתקפי חרדה האם שימוש בציפרלקס מתאים כי שמעתי שזה יכול לעשות התכווצויות שרירים קשות וזה גורם לחנק (או שזה מידע שגוי) והאם התרופה בטוחה ולא גורמת ליותר מידי תופעות לוואי?

ימית איננו עוסקים בתרופות אלא בייעוץ וטיפול פסיכולוגי. בכל מקרה, למרבית התרופות הפסיכיאטריות תופעות לוואי מסוימות. מרביתן חולפות לאחר הסתגלות הגוף לתרופה, חלקן אצל אנשים מסוימים, כנראה שלא. בכל מקרה כדאי וראוי לשקול קבלת טיפול פסיכולוגי באופן משלים לטיפול התרופתי ולפעמים אפילו במקומו.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה