לחץ נפשי וחרדה מתמשכת

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

26/09/2015 | 10:22 | מאת: אנונימי

דר שלום . אני סובל מהיפוכונדיה למעלה מ5 חודשים, משתמש כבר חודש בציפרלקס 10 מג אך עם שינוי של 40% . בזמן האחרון אני מרגיש מין טיקים בצוואר ואי תחושה בצד שמאל של הפה כיאלו הפה שלי התעקם, אני ממש מפחד מזה קראתי שהסיפטומים הם פגיעה במערכת העצבים, נכנסתי לעוד יותר לחץ . מה זה יכול להיות ? והאם זה עובר ? אני כל הזמן מפחד שלא אצליח לדבר ברור, או שפשוט אשתגע . בבקשה אני מבקש עזרה .

לאנונימי לאור מודעותך לכך שאתה "היפוכונדר", סביר שגם חששותיך לגבי הטיקים ואי תחושה בפה, מקרום בחרדותיך והמתח הנפשי בו אתה נמצא. בכל מקרה אני ממליץ שבמקביל לטיפול התרופתי תפנה גם לקבלת טיפול פסיכולוגי מתאים. טיפול כזה חיוני עבורך ואף יכול לייתר את הצורך בטיפול תרופתי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה