שאלה לגבי תסמיני חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

28/07/2015 | 20:18 | מאת: Adi

שלום רב, אני מזה חודשיים סובל מחולשה כבדה בגוף סחרחרות תחושת ריחוף כאילו אני נמצא בחלום לא מחובר לגוף בכלל מתפקד רגיל אבל גמור מעייפות חוסר תיאבון תחושה בגוף מוזרה שזה מלווה אותי כל היום עשיתי בדיקות דם , בדיקות ct ראש ,mriראש ,eeg והכל תקין מלבד ציסטה בסינוס הרופא אומר שזה לא קשור לתסמינים שיש לי זה מאוד מטריד אותי כי אני בן אדם פעיל בן אדם שלא עבר טראומות בחיים שיכולות להשפיע עליי נפשי , אני כן חושב הרבה וכן דואג שהכל יהיה מסודר מה אתה חושב מה כל התסמינים האלו לדעתך ???

Adi לא ניתן לקבוע אבחנה "רצינית" דרך הפורום ללא היכרות מעמיקה ומקיפה עם המצוקה ושאר הסימפטומים הנלווים. תגובות של מתח נפשי והסימפטומים הנלווים מתרחשים לעיתים קרובות למדי ללא כל קשר לסיבות ואירועים חיצוניים גלויים. זה בהחלט עלול לנבוע או להיות מועצם מגורמים לא מודעים. לבירור מעמיק יותר (לאחר שהשלמת הבירור הרפואי ההכרחי) של בעייתך וקבלת כלים להקלתה, כדאי שתפנה לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה