לקיחת קלונקס כהתמודדות עם דיכאון

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

01/10/2014 | 10:37 | מאת: אבישי

שלום, אני סובל גם מהפרעות חרדה וגם מדיכאון ברמות שונות (כן, קיבלתי את כל החבילה..). אני נוטל בכל יום 20 מ"ג ציפרלקס, 6 מ"ג אדרונקס וכדורי 0.5 מ"ג קלונקס, למקרה הצורך (ויש צורך). כידוע, קלונקס עוזר במצבים של התקפי חרדה, והכדור הזה אכן מסייע לי בעת התקפי חרדה. שאלתי היא האם קלונקס עוזר להפחית, בטווח הזמן הקצר, גם תחושות דיכאון?

אבישי איננו עוסקים בטיפול תרופתי אלא פסיכולוגי בלבד. כך שעדיף שתפנה שאלתך לרופא (פסיכיאטר)שרשם לך את התרופות הנ"ל. באותה הזדמנות, תוכל גם לברר איתו מה דעתו לגבי טיפול פסיכולוגי מתאים עבורך. לדעתי, עם אינך מקבל עדיין טיפול פסיכולוגי מן הראוי שתפנה לקבלו. הוא עשוי לייתר את הצורך בתרופות ולהעלותך "על דרך המלך", ללא ה"חבילה" שקיבלת.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה