לחץ וחרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/07/2014 | 14:04 | מאת: יוסף פנחסי

בן 63 . מחלות רקע כמו: יתר לחץ דם, סוכרת, אי ספיקת לב, שני אירועים מוחיים. סובל מחרדה מתמדת. לא יודע כיצד עלי להתמודד עם חרדה קשה.רעד בגוף ובכי בלתי נשלט. פרט לתרופות האם מומלץ גם על תארפיה.? אודה על תשובתכם/ך המהירה. בברכה, יוסף פנחסי

יוסף בהחלט מומלץ שתפנה לקבלת טיפול פסיכולוגי מתאים, אם במסגרת קופת חולים ואם באופן פרטי. טיפול אצל פסיכולוג קליני עשוי לעזור לך באופן משמעותי ואפילו לייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה