לחוצה מאוד

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

20/01/2014 | 22:54 | מאת: גליה

בעלי נוסע לחול לשבועיים ואני ממש לחוצה מזה , יש לי כל הזמן מחשבות שליליות לגבי הנסיעה ופחד מהטיסה ודואגת גם שאני לא אסתדר עם הילדים לבד , יש איזה שהם כדורי הרגעה או כל דבר שאני יכולה לקחת לתקופה ספציפית זו ? הוא נוסע רק בעוד כמה ימים וכבר מעכשיו אני מאוד מוטרדת , מה לעשות ? ,

גליה איננו עוסקים בתרופות ובכל מקרה מומלץ יותר על כיוון של סיוע פסיכולוגי מתאים ולאו דוקא תרופתי. להקלה ממוקדת של מצוקתך לקראת הנסיעה, את יכולה להסתייע בטיפים לגולשים שבתחתית עמוד זה, מצד ימין וכן בטכניקות המעולות להרפיה עצמית שבאתר של דר ברוך אליצור (חפשי בגוגל). יחד עם זאת, סביר שלחתך המועצם העכשווי יש בו ללמד על רגישותך החרדתית בדרך כלל. ואם אמנם זה כך, כדאי יהיה לשקול גם ייעוץ/טיפול פסיכולוגי קצר מועד וממוקד, שיספק לך כלים להתמודדות יעילה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה