כדור הרגעה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/11/2013 | 22:10 | מאת: שרון

היי, אני צריכה לבצע בדיקת דם מסויימת (פרולקטין) שמושפעת לרעה ממצבי לחץ. בבדיקה האחרונה שעשיתי היו ערכים גבוהים במיוחד מאחר ויש לי חרדה מבדיקות. אני לא מצליחה לבצע את הבדיקות החוזרות בגלל שאני לא מצליחה להירגע. מה אפשר לעשות??

שרון להרגעה עכשווית ומהירה יתכן ותוכלי להיעזר בתרגילי "הרפיה עצמית" שבאתר של ד"ר ברוך אליצור וכן ב"טיפים לגולשים" שבתחתית עמוד זה, מימין. בהתייחס לעובדה שאת באופן כללי סובלת מ"חרדת בדיקות" וכד', סביר שתצטרכי לפנות לקבלת טיפול פסיכולוגי מתאים (רצוי בגישת ה- CBT והיפנוזה).

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה