טיפול בכעסים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

23/09/2013 | 21:15 | מאת: חיים

שלום רב אני בן 39, טיפוס חביב על הבריות, אבל נוטה להתרגז (לא אלים פיזית!), פתאום קופץ לי הפיוז (באמצע נהיגה, וויכוח עם אישתי, הורי (חשוב להדגיש-לא קורה בעבודה)), בתדירות של 1 לחודש+-. ואז הטונים עולים. אני יודע שתמיד אומרים לספור עד 10 לפני שמגיבים אבל יש מצבים שאני פשוט לא שולט בזה. אני לא טיפוס דכאוני ולא סובל מחרדות. האם יש תרופת מרשם או תרופה טבעית שיכולה לעזור לי בעניין הויסוט ושליטה בכעס (בריא לכעוס לפעמים, אבל לא לאבד שליטה). אני לא מאמין גדול בפסיכולוגיה. תודה

חיים אני מצטער לעדכן אותך שלמרות שאתה לא מאמין בפסיכולוגיה, הגעת לפורום פסיכולוגי, המנוהל על ידי פסיכולוג קליני, שמטבע הדברים והחוק לא עוסק בתרופות. להשלמת הבירור התרופתי שלך תצטרך לפנות לפורום רפואי מתאים. ובינתיים, אני מרשה לעצמי לשתפך בהמלצתי שתפנה בכל זאת לייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. זה אמור לעזור לך ביעילות ומהירות ואפילו לייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה