התקפי חרדה..

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/03/2005 | 22:03 | מאת: ל

לדר' שלום רב, אני הייתי נתון ללחצים תקופה מאד ארוכה הלחצים האלו עם הזמן הפכו לחרדות,הייתי אצל פסיכיאטר בהמלצת רופא המשפחה ואכן אובחנו אצלי התקפי חרדה וקיבלתי טיפול ע"י מודל. המודל די עזר אמנם אך לא לגמרי והחלטתי לאחר כמה חודשים להפסיק עם התרופה ולנסות להתמודד עם החרדות בכוחות עצמי.מאז עברה שנה בערך החרדות מאז כמעט ופסקו,אך עדיין יש לי התקפים עדינים מאד בהפרשי זמן די ארוכים מאחד לשני(כמה ימים),השאלה שלי היא מתי ההתקפים האלה מפסיקים לגמרי? אם יש לך המלצה מסוימת ,היא תתקבל בברכה, בתודה מראש ל'

ממליץ בכל מקרה ללמוד ולתרגל טכניקה של " הרפיה עצמית". יש אף קלטות ( דיסקים ) מוכנים ודי טובים למרטה זו. נמו זו של ד"ר ברוך אליצור למשל, וכד'.

23/03/2005 | 19:54 | מאת: ל'

בהמשך לתשובתך, תודה רבה על העצה. איך ניתן להשיג את הדיסקים האלו?? ל'

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה