חוסר תאבון ורעידות בחזה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

20/06/2005 | 16:38 | מאת: רוני פרץ

לד"ר שלום רב כבר כחודש אני מרגיש לחץ בחזה - כאבים באזור המרכז וגם מעין רעידות בחזה(מעין דפיקות לב מהירות). כל לילה אני קם בשעות מוקדמות כתוצאה מכאבים אלו. עשיתי בדיקות בלב ובחזה גם בדיקות דם והכל תקין. אני חושב שאני נמצא במתח מסויים, כתוצאה מכך אני מרגיש גם תחושת הקאה ויוצא לי רוק מוקצף כזה מעין חומציות. אם ידוע לך דוקטור על תרופות העוזרות במצב כזה של לחץ או תזונה נכונה שתאפשר לי להבריא מההרגשה הזו - (הרבה אמרו לי שחלב עוזר המון), אם ידוע לך על תרופות טבעיות (אלטרנטיביות) שעוזרות בהרגשת לחץ או דיכאון... אודה לך מאוד אם תעזור לי להבריא כמה שיותר מהר לפי הצעותיך. בתודה מראש: רוני פרץ.

כמו זו של ד"ר ברוך אליצור ( "הרפיה עצמית" ) . ניתן להשיג בחנויות הספרים. אם זה לא יעזור תצטרך לפנות ליעוץ/טיפול מקצועי אצל פסיכולוג קליני. בהצלחה.

22/06/2005 | 18:08 | מאת: milkyway

הי רוני האם אתה יודע מה מפעיל(משמש כגפרור ראשון) את התחושות שלך? קשה לי להגיד משהו מועיל כי אני לא בדיוק יודע מה הגורם אבל אומר רק: הכל מתחיל ממחשבות בראש ואם אינך מתמודד איתם בצורה "נכונה" אז תהיה השלכה על גופךבצורה כלשהי כמו כאבים חדים במקומות אקראים, תחושות מחנק וכו.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה