רופאה שלחה לאשפוז פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

04/10/2019 | 07:57 | מאת: חני

לפני שבועיים שרפתי את עצמי עברתי ניתוח השתלת עור לקחו מהירך שמו בישבן בגב ובידיים והוצאתי את הסיכות לפני הזמן והרסתי הכל גירד לי גם משכתי את הקטטר ואת האינפוזיה ששמו לי והאחות כעסה ממש אבל זה בגלל שהם לא רצו להוציא לי וזה הפריע לי רופא בדק ולא עשיתי נזק כשהוצאתי לבד אפילו שמו לי עוד פעם לא הקשיבו שזה מפריע ובפעם השניה רופא הוציא לא אני ואני עדיין עם אינפוזיה לא הוצאתי שוב זה הוכחה שאני כן משתלטת הרופאה כתבה שהיא רוצה אשפוז פסיכיאטרי ואני לא רוצה הייתי מאושפזת פעמיים מרביצים שם עושים זריקות בכח אתה קשור למיטה אני לא רוצה יש מצבים שאני לא שמה לב מה אני עושה ויש מצבים שאני הבנתי מה עשיתי ואני מצטערת אני לא רוצה להתאשפז וכל בוקר בביקור רופאים הרופאה המעצבנת מזכירה את זה כולם נגדי בינתיים אני בפלסטיקה מה עושים

חני אני מצטער לשמוע על הבעיות איתן את מתמודדת. ראשית, אני מאחל לך רפואה שלמה ומהירה. שנית, על פי התיאור שלך, אני ממליץ שתסכימי להיבדק ולהסתייע על ידי פסיכיאטר, בהקדם. הוא יוכל לעזור לך עם טיפול תרופתי ופסיכולוגי מתאים, גם למצבך הריגשי וכתוצאה מכך גם למצבך הגופני. הוא לא ימליץ על אשפוזך, אלא רק אם יתרשם שזה הכרחי לטובתך ועבורך. בהצלחה רבה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה