חרדה בגלל הורדת איטומין?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

09/09/2019 | 14:16 | מאת: יעל

הרופא הוריד לי חצי איטומין והוסיף לי אסיבל וקלונקס. האם החרדה זה בגלל הורדת האיטומין באמת? אני מרגישה דפיקות לב מואצות סחרחורות אני מטופלת אצל רופא פרטי. אני דיברתי איתו והוא אמר שהאיטומין לא טוב בשבילי. האם יש פתרון בינתיים איך להתמודד עם הדפיקות לב המואצות והסחרחורות בדרך עצמאית?

יעל כללית, איננו עוסקים בתרופות והדרך הראשונית להתמודד עם דפיקות לב וסחרחורות הנובעות ממתח או חרדה (כדאי לבדוק זאת תחילה עם רופא המשפחה !), היא לימוד ותרגול טכניקות של הרפיה עצמית. תוכלי למצוא הכוונה רבה בעניין, באתר של ד"ר ברוך אליצור (חפשי בגוגל) וכן ב-"טיפים לגולשים" שכתבתי בעבר, עבור אלו הפונים ו/או מגיבים בפורום > https://www.doctors.co.il/medical-articles/211607/ . אם זה לא יספיק ולא תחול ההטבה המצופה, כדאי שתפני לקבלת ייעוץ פסיכולוגי מתאים, או במסגרת קופ"ח, או באופן פרטי. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה