לוסטרל וחרדה אחרי 3 שנים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

02/07/2019 | 10:29 | מאת: לי

היי, שלוש שנים עם 150 לוסטרל, היו כמה פעמים של חרדה של כמה ימים וזה עובר, לפני שבועיים לקחתי 3 ימים atent , שעשה לי הרגשה של ראש כבד לאחר שהפסקתי התחילו לי ימים של חוסר תאבון ודפיקות לב לאורך כל היום, חוסר אנרגיה והרגשת גוש בגרון. אם לוקחת קסנקס מאוד מרגיע! שאלותיי: 1. יכול להיות שהאטנט שיבש לי את הלוסטרל? 2. אם אקח כמה ימים רצוף קסנקס ולא אחשוב כל היום על איך אני מרגישה זה יעבור? נמצאת גם בתקופה לחוצה ......

לי הח"מ והפורום פסיכולוגים. כך שאיננו עוסקים בייעוץ הקשור בטיפול תרופתי. מוטב שתעבירי שאלתך לגבי התרופות והשלכותיהן, לפורום פסיכיאטרי. במקביל, חשוב לדעת שטיפול פסיכולוגי מתאים אמור ועשוי לסייע בטיפול בבעיית החרדה ממנה את סובלת. במקרים רבים טיפול פסיכולוגי מתאים אף עשוי לייתר את הצורך בתרופות. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה