ציפרלקס ייחד עם בי פוזיטיב בהתחלת הטיפול

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/06/2019 | 20:32 | מאת: חרדה ודיכאון

שלום דוקטור, לפני כ 3 שבועות קיבלתי התקף חרדה שמאז אני סבלתי מחרדות ודיכאון, לאחר ההתקף הלכתי לרופאת משפחה מכיוון שחשבתי שמדובר באירוע לבבי, עשיתי בדיקות שגילו שאין לי כלום וישר היא הביאה לי ציפרלקס. למען האמת אני פוחד מהשבוע הראשון איתו מכיוון שחלק מתופעות הלוואי הן הגברת החרדה לפעמים. התחלתי לקחת במקום תוסף שנקרא בי פוזיטיב שבו יש אשווגנדה וזעפרן רפואי שאמור לספק את אותה תחושה. בנוסף אני עושה ספורט ודיקור סיני ואפילו התחתי טיפול פסיכולוגי. תוך 3 שבועות המצב השתפר מאוד, אני יוצא מהבית, חזרתי לעבוד ואורח החיים השתפר. אך עדיין איני מרוכז ולפעמים נכנסות לי חרדות ומחשבות טורדניות שלא קל לי להסיט. החלטתי שאני כן רוצה לתת לציפרלקס צ'אנס, ורציתי לשאול האם זה בסדר שאני אקח את הציפרלקס ייחס עם תוסף התזונה בי פוזיטיב לפחות בהתחלה מכיוון שאני חושש להפסיק אותו. והאם זה בסדר שאם תהיה לי כלשהי התקף חרדה אקח ואבן במהלך היום כדיי להרגע. תודה רבה מראש.

שלום, טוב שחל שיפור במצבך. חשוב מאד להמשיך בטיפול הפסיכולוגי, עד להטבה המלאה. כיון שהח"מ והפורום פסיכולוגיים, איננו עוסקים בתרופות. לכן, כדאי שתתיעץ עם הרופא שרשם/נתן לך את הטיפול התרופתי, לגבי שאלותיך. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה