חרדות ודיכאון מזה 15 שנים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

11/06/2019 | 12:28 | מאת: שרית

שלום, אני סובלת מדכאון וחרדה כבר 15 שנים בערך. התחיל לאחר גירושים קשים שעברתי. במשך שנים רבות השתמשתי בתרופה פריזמה. לפני מספר חודשים הרגשתי שהתרופה לא עוזרת כמו שצריך. הלכתי לפסיכיאטר שנתן לי ברינטליקס וואבן. גם לאחר העלאת מינון ל 30 ברינטליקס ו2 כדורי וואבן אני לא מרגישה שיפור. סובלת מזרמים ביד ימין, חוסר שקט ומצב הרוח גם לא משהו. האם אתה ממליץ על תרופה אחרת? בעברי הייתי עם ציפרלקס, ויפאקס, פאקסט במינונים מקסימליים.

שרית אני רוצה לקוות, בשבילך, שגם היית, ואולי את עדיין. בטיפול פסיכולוגי ! כללית, בהיות הפורום והח"מ פסיכולוגיים, הפורום עוסק בייעוץ/טיפול פסיכולוגי ולא בטיפול פסיכיאטרי -תרופתי.

13/06/2019 | 14:35 | מאת: אנונימית

גם אני כמוך.. אפשר לדבר?

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה