חרדה נוראית שלא עוזבת

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

05/06/2019 | 09:32 | מאת: מורן

שלום רב דר, אני בתקף חרדה נוראי מיום שלישי שעבר. טסתי עם בעלי לחול בראשון שעבר הכל התחיל טוב ויפה עד שביום שלישי בערב , בעלי יצא לקזינו ואני החלטתי להישאר בחדר לבד. שהתקלחתי עברה לי בראש מחשבה שנכנסים אנשים ופוגעים בי בזמן שאני מתקלחת. אבל מהר מאוד סילקתי את המחשבה. יצאתי מהמקלחת שכבתי במיטה ושמתי לב שבעלי לא שלח לי הודעה אם הגיע או לא. התחלתי ממש לדאוג ויחד עם זה התחילו לי מלא סרטים בראש שמישהו נכנס לחדר מסמם ואונס אותי. קמתי בבהלה הייתי ממש בטירוף. אחרי רבע שעה בעלי חזר. מאותו לילה של סרטים בראש וטירוף חושים אני לא מפסיקה לפחד שאולי באמת נכנס אדם לחדר בזמן שישנו סימם אותנו ואנס אותי. אני בפחדים , אני כל הזמן בוכה, הנשימות שלי לא סדירות אני מפחדת שאני נכנסת לדיכאון קשה. אני בת 28 בריאה בסהכ, היה לי התקפי חרדה בגיל 17 ומאז זה נעלם. לא יודעת מאיפה זה הגיע פתאום, אני ממש על סף שיגעון. אני יודעת בהיגיון הבריא שזה לא הגיוני שזה קרה. היינו במלון יוקרתי עם הרבה אנשים , לא מלון מבודד ומסוכן וכנל לגבי האיזור שלו. הקבלה הייתה מאוישת 24/7. לא הייתי עירומה בבוקר חס וחלילה וגם איך בכלל אפשר להרדים אדם בלי להזריק משהו לוריד או לשים מסיכה על הפנים? אני מרגישה שאני אבודה המחשבות שלי מאוד קיצוניות וקשות. מה עליי לעשות כדי שהסיוט הזה יגמר? החרדה הזו משבשת לי את החיים ואני מרגישה כלואה לגמרי בתוך כל הסיוט הזה .. בבקשה תעזור לי

מורן ללא בירור פסיכולוגי מקצועי מקיף יותר של תחושותייך בהווה, כמו גם אולי בעבר, קשה לעוץ לך מה לעשות לצורכי התמודדות יעילה עם חרדתך, הנושאת אופי אובססיבי. על פניו נראה שמסיבה לא ברורה פיתחת חרדה אובססיבית, אך למרות תחושתך הקשה, אני לא סבור שאת על "סף שיגעון". יחד עם זאת, הריני ממליץ שתפני לייעוץ/טיפול פסיכולוגי/פסיכיאטרי. הדבר יקל על מצוקתך וחרדתך ויאפשר להבין מה המקור להתפתחותן ויקנה לך כלים מתאימים להתמודדות איתן. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה